Tisková zpráva: Společnost Wonderinterest Trading Ltd.vyhlášena jako The Best Retail Forex Broker. Ocenění získala na konferenci Forex Trader Summit 2023 v Dubaji

24. 5. 2023 Společnost Wonderinterest Trading Ltd., jeden z předních světových brokerů zaměřených na moderní finanční nástroje a online obchodní platformy, byla vyhlášena jako The Best Retail Forex Broker. Stalo se tak na základě průzkumu mezi všemi investory, kteří se zúčastnili květnové konference Forex Traders Summit 2023 v Dubaji.

„Forex Traders Summit sdružuje přední forexové obchodníky z celého světa, kteří se zabývají nejnovějšími trendy a vývojem tohoto obchodního segmentu. To, že jsme letos získali cenu pro nejlepšího retailového forexového brokera vnímáme nejen jako ocenění naší dlouhodobé práce, ale především jako potvrzení naší silné pozice na celosvětovém trhu,” řekl po vyhlášení Matěj Homola, výkonný ředitel společnosti Wonderinterest Trading Ltd.

Wonderinterest Trading Ltd., jako jedna z předních mezinárodních investičních společností, se skládá z týmu vysoce kvalifikovaných odborníků a zkušených profesionálů, kteří jsou připraveni poskytnout drobným i profesionálním klientům pomoc při správném vstupu do světa investic. Investiční společnost má licenci EU a je regulována a dohlížena Kyperskou komisí pro cenné papíry (CySEC) s licencí číslo 307/16.

Varování před riziky: CFD jsou složité nástroje a je s nimi spojeno vysoké riziko rychlé ztráty peněz v důsledku pákového efektu. Při obchodování s CFD přichází o peníze 69,23 % účtů drobných investorů. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak CFD fungují, a zda si můžete dovolit podstoupit vysoké riziko ztráty peněz.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (Zatím nehodnoceno)